Pärnu fotoklubi näitab kontserdimaja galeriis oma pilte

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimaja galeriis avati Pärnu fotoklubi ülevaatenäitus.
Pärnu kontserdimaja galeriis avati Pärnu fotoklubi ülevaatenäitus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu fotoklubi liikmetel on kaamera alati igaks juhuks kaasas ja nende tabatud hetkedest sündis fotonäitus, mis on üleval Pärnu kontserdimaja galeriis.

Fotograafiasõbra jaoks on alati meeldiv kohtuda veetleva modelliga või tabada mõni hea kaader. Pärnu fotohuvilisi on klubi vahelduva eduga ühendanud juba pikki aastaid, kuid Pärnu kontserdimajas avatud ülevaatenäitus on üle mitmeteistkümne aasta taas esimene, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Pärnu fotoklubi paarkümmend liiget on sinna toonud vaatamiseks parimad kaadrid oma eelmise aasta loomingust.

"Kõhutunne on see, mis ütleb, et see on hea, selles on mingi iva ja see on kenasti vormistatud, ühesõnaga ma naudin seda pilti. Samas on terve rida pilte, kust ma jalutan mööda ja ei pane tähelegi," ütles Pärnu fotoklubi juhatuse liige Ülo Soomets teleuudistele.

Pärnu fotoklubisse kuuluvad väga erinevas eas inimesed. Mõned neist tegelevad fotograafiaga igapäevaselt, kuid on neidki, kes püüavad kaadreid oma töö kõrvalt. Koos käiakse kord kuus ja siis vaadatakse üheskoos tehtut, arutletakse fotondusega seonduvat.

Näitusefotodel ei ole ühist teemat, piltidel on näha nii linde, loomi kui inimesi. Lihtsalt hästi tabatud hetke, kaunist arhitektuuri ja põnevat kompositsiooni. Pärnu loodusmajas noori fotohuvilisi juhendav Andres Ennok arvab, et Pärnus uutest klubiliikmetest puudu ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles