Swedbank sulgeb ühe ja laiendab teist kontorit

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Swedbank sulgeb 1. märtsist Pärnus teatri kontori ja avab 13. märtsil laiendatud Kaubamajaka kontori, sularahaautomaat jääb teatri piirkonda alles.

Panga Lääne-Eesti regiooni direktori Egon Jekabsoni sõnade järgi sulges SEB enne jõule Kaubamajaka kontori ja pangal tekkis võimalus kohas, kus palju kliente käib, laieneda. Et teatri kontorit külastatakse vähe ja kontserdimaja kontor asub sadakonna meetri kaugusel, otsustas pank teatri kontori sulgeda.

“Tahame, et kontorid vastaksid tänapäeva kontorite kontseptsioonile: nad on valged, seal on mugav olla. Teatri kontoris on püstiseismise lett, Kaubamajaka kontori ehitame kaks korda suuremaks,” rääkis Jekabson.

Uues, üle kahesaja ruutmeetri suuruses Kaubamajaka kontoris hakkavad peale tellerite tööle erakliente nõustavad spetsialistid, kellega saab laenamise, säästmise, hoiustamise ja teistel teemadel konsulteerida. Kontor on praegu suletud ja seal toimuvad laiendustööd.

Sularahaautomaat jääb teatri piirkonda alles. Kuhu täpselt, sõltub läbirääkimistest teatri ja teiste ümberkaudsete majade omanikega. Makseautomaat viiakse ära, makseid saab tulevikus teha kontserdimaja ja uuenenud Kaubamajaka kontori juures.

“Paneme Kaubamajaka kontori eeskotta sularaha-, sissemakse- ja makseautomaadid, mis on avatud ööpäev läbi. Samamoodi on need kogu aeg ligipääsetavad kontserdimaja kontori juures,” kõneles Jekabson.

Jekabson ütles, et panga töötajatest keegi tööta ei jää, inimesed asuvad tööle kas kontserdimaja või Kaubamajaka kontoris. Kliendid, kelle kodukontoriks on seni teatri kontor, saavad valida, millist kontorit nad kodukontoriks soovivad.

“Kodukontorit saab jooksvalt muuta. Klient valib, millises kontoris ta käib,” lisas Jekabson. “Kui kellelgi on ükskõik milliseid küsimusi, võib helistada ööpäev läbi töötaval klienditelefonil 631 0310.”

Mida Endla teater Swedbankist vabanevate ruumidega ette võtab, ei osanud teatri avalike suhete juht Toomas Šalda veel öelda. “Kosilasi on käinud, aga kindlat otsust tehtud ei ole,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles