Lisaeelarve maht võib suureneda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid. Foto: Peeter Langovits

Pärnu linnavalitsus võib teha ettepaneku 75 miljoni krooni suuruse negatiivse lisaeelarve projekti suurendamiseks, sest rahandusministeerium ei lubanud ligi 12 miljonit krooni europrojektide omafinantseerimiseks laenata.


“Algul teatas ministeerium, et lubab, kuid hiljem taganes sellest,” ütles linnapea Mart Viisitamm. “Selleks, et 11,5–12 miljonit krooni europrojektide omafinantseeringuid ohtu ei satuks, peame eelarve mahu vähendama.”



Küsimusele, milliseid kulusid peale teadaoleva 75 miljoni kärbitakse, vastas Viisitamm, et praeguseks ei ole linnavalitsus leidnud katet ligi miljonile kroonile. “Osa asju jääb järgmisesse aastasse, täpsemalt ei tahaks veel kommenteerida. Mõni europrojekt poleks sel aastal tehniliselt õnnestunud, mõni riigihange oli planeeritust odavamad,” rääkis Viisitamm.



Kui Pärnu linn otsustab eelarvet veel 12 miljoni krooni võrra vähendada, jääb linna selle aasta eelarve mahuks 657 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles