Teatejooksu loosiõnn naeratas Kilingi-Nõmme jooksjatele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatejooksu fortuuna naeratas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkonnale number 370, kes osalevad järgmisel nädalal Norras toimuval heategevuslikul teatejooksul.
Teatejooksu fortuuna naeratas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkonnale number 370, kes osalevad järgmisel nädalal Norras toimuval heategevuslikul teatejooksul. Foto: Ants Liigus

Eilsel üle-eestilisel heategevuslikul laste ja noorte teatejooksul loositi välja võistkond, kes sõidab järgmisel nädalal Norrasse, et võtta osa sealsest teatejooksust.


Fortuuna soosis võistkonda numbriga 370, kelleks osutus Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 5. klassi võistkond koosseisus Lizette, Marilin, Maie-Liis, Laura, Kevin K, Kevin I, Tõnu ja Rainer, teatas teatejooksu pressiesindaja Maris Lindmäe.



Võistkond sõidab 13.-15. mail Norrasse, kus osaleb TineStaffeteni nime kandval teatejooksul Lillehammeris. Idee heategevusliku teatejooksu korraldamiseks on tulnudki Norrast, kus enam kui kümneaastase traditsiooniga TineStaffeteni teatejooksul osaleb üle riigi korraga ligikaudu 100 000 noort.



Teatejooksu korraldajad paluvad siiralt vabandust segaduse eest, kus algselt kuulutati võistkonnanumbri 370 all välja üks teine võistkond. „Tegu oli inimliku eksitusega, veast informeeriti kohe selle võistkonna õpetajat ja lapsi ning paluti segaduse eest vabandust,“ ütles Lindmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles