Lugeja foto: juhid ei pea keelumärki millekski

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringi tänavale pargiti täna suisa keelumärgi taha.
Ringi tänavale pargiti täna suisa keelumärgi taha. Foto: Erakogu

Kuigi ümberkaudsed elanikud kiidavad täna Pärnu kesklinnas alanud üritust "Kuldrula 2013" hea korralduse pärast, teeb Ringi tänava elanikele suurt meelehärmi, et samas patrulliv politsei ei ole võtnud midagi ette nahaalsete liiklusrikkujatega.

Elanike pahameele on põhjustanud seik, et kuigi Ringi tänavale on sealsete elanike kaitseks paigutatud liiklusmärgid "Peatumise keeld", siis üritusel osalejad ja pealtvaatajad liiklusmärkidega eriti ei arvesta.

"Politsei peab ju jälgima, kas isegi ajutiste liiklusmärkidega arvestatakse. Seda pole täna, laupäeval, küll tehtud," rääkis üks Ringi tänava elanikest Pärnu Postimehele. "Enamgi veel, mööduv politseiekipaaž vaatas ebaseaduslikest parkijatest kõrvale."

"Näiteks blokeerisid sõidukid väljasõite majade hoovidest," lisas tundmatuks jääda soovinud Ringi tänava elanik. "Samas parkis politseiauto end samuti hoovist väljasõidu ette. Tõesti on kummaline, kui korraldajad paluvad elanikel selleks päevaks sõidukeid tänavale mitte jätta ja samal ajal blokeerivad märgieirajad elanikel väljasõidu. Ja politsei näib seda tolereerivat."

Pahandaja  viitas politseiekipaažile, mis korduvalt möödus märgieirajatest, kuid ei võtnud ette midagi seadust rikkuva olukorra lahendamiseks.

Siiski lisas elanik positiivsena seda, et "Kuldrula" on varasemast paremini korraldatud: "Varasematel üritustel nappis teisaldatavaid tualette, kuid tänavu on sellele mõeldud. Enam ei näe pargipõõsas siristajaid. Samuti on olemas turvameeskond. Ja peaasi, võistlusel osalejate meeleolu on rõõmus."
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles