Raeküla noored õpivad Leedus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raeküla Vanakooli keskuse avatud noortekeskuse liikmed lülitusid rahvusvahelisse koostööprojekti, mille eesmärk on noorte ja poliitkute/otsustajate lähendamine, noorte ärgitamine rääkida kaasa kohalikul, riiklikul ja üleeuroopalisel tasandil.


Eesti esindajatena osalevad projektis “Observed by Youth? Noored vaatlevad” Raeküla noorte aktiivi ja Kuressaare linna noortekogu liikmed, kokku 30 noort.



See nädal algas neile ja koostööprojektis osalevatele Läti eakaaslastele kahepäevase seirevisiidiga Leetu, et tihendada Baltimaade noorte omavahelist suhtlemist. Eesti noortega koos on visiidil projekti partnerorganisatsioonide esindajad, Raeküla seltsist Piia Karro ja Imbi Tasane ning Kuressaare linnavalitsusest Lindia Lallo. Projekti tegevuses osaleb ka Pärnu linnavalitsuse haridusosakond.



Projekti toetab vabaühenduste fond, mida rahastavad Norra, Island ja Lichtenstein Avatud Eesti fondi vahendusel ning Euroopa Liit Euroopa noorte programmi kaudu.



Seirevisiidil kogetust ja teistestki projekti ettevõtmistest valmistavad Eesti noored ette kodulehekülge www.nooredvaatlevad.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles