Pärnu saab ajutise kultuurijuhi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Moosar lahkub ja tema asemele tuleb ajutine kultuurijuht.
Jana Moosar lahkub ja tema asemele tuleb ajutine kultuurijuht. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus kavatseb kultuuriosakonna juhataja kohale kaheks-kolmeks kuuks tööle võtta ajutise kohusetäitja, et pärast 18. oktoobri valimisi ametisse kinnitataval uuel linnavalitsusel oleks linna kultuurijuhi valimisel vabad käed.



Senine kultuuriosakonna juhataja Jana Moosar lahkub 15. septembril töölt omal soovil. Ajutise kultuurijuhi nime ei soovinud abilinnapea Jane Mets veel avalikustada, öeldes, et ta pole jõudnud kandidaati linnavalitsuse teiste liikmetega kooskõlastada.



Küll aga ütles Mets, et ajutine osakonnajuhataja ei tule kultuuriosakonna töötajate seast. Küsimusele, milline inimene on valmis võtma riski töötada linnavalitsuses kaks-kolm kuud ja siis lahkuma, vastas Mets, et on tublisid inimesi.



18. oktoobril toimuvad Eestis kohalike omavalitsusorganite valimised. Pärnu uus linnavolikogu kinnitab ametisse uue linnavalitsuse.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles