Linnavalitsust külastasid noored vaatlejad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse hoone.
Pärnu linnavalitsuse hoone. Foto: Urmas Luik

Täna viibis kaks noort vaatlejat projekti „Observed by youth” (“Noored vaatlevad”) raames Pärnu linnavalitsuse istungil.


Projekti eesmärk on õppida tundma otsustusprotsesse omavalitsuse ja riigi tasandil, selgitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo. Eestist osaleb “Noored vaatlevad” projektis 22 noort: 12 Pärnust ja 10 Kuressaarest.



Projekti järgmise tegevusena oodatakse külla noori Lätist ja Leedust, kellega koos külastatakse Pärnu linnavalitsuse haridusosakonda. Noortel seisab ees päev töövarjudena linnavalitsuses.



26. oktoobril külastatakse projekti raames riigikogu. Novembri lõpus toimub visiit Brüsselisse. Projekt lõpeb 4. detsembril.



“Noored vaatlevad” projekti rahastab Euroopa Liidu alamprogramm Euroopa Noored ja Vabaühenduste fond. Projekti Eesti-poolne koordinaator on Piia Karro.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles