Pärnumaa kutsehaiged ei pääsenud Solarisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskuses varises teisipäeval alla ripplagi.
Solarise keskuses varises teisipäeval alla ripplagi. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Igal aastal teeb Pärnumaa kutsehaigete ühing reisi Tallinna, külastamaks uusi keskusi ja ehitisi. Üleeile ei pääsenud aga Tallinnas käinud kutsehaiged vastavatud Solarise keskusesse, sest seal oli just toimunud katusevaring.


“Astusime kahekorruselisest bussist - meid oli 78 inimest - Solarise ees bussist maha, kui hakkas suur signaalitamine. Meile öeldi, et täna te küll siia ei pääse. Hiljem kuulsime, et kinosaali lagi oli alla kukkunud,” rääkis ühingu esimees Siivi Teinfeldt. Kutsehaigetel tuleb seega uus reis ette võtta, et Solarise keskust seestpoolt näha.



Tagasilöögist hoolimata püüti Tallinnas käik sisukaks muuta: viibiti Vabaduse väljakul, käidi Metsakalmistul presidentide haual, külastati botaanikaaeda, võeti ette linnaekskursioon ja osturetk Hortese lillekauplusesse. Meeldejäävad hetked talletati Märjamaa kirikus, kus kirikuõpetaja kõneles ehitise ajaloost. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles