Valimisliit Audru kordas nelja aasta tagust tulemust

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru valla lipp.
Audru valla lipp. Foto: Riigikantselei

Valimisliit Audru sai valimistel ligi kolmveerandi valijate hääle ja saadab vallavolikogusse nii nagu seni 13 inimest, jättes Keskerakonnale kolm ja sotsidele ühe koha.

Enim hääli korjas Margus Joonas - 247. Valimisliidu Audru nimekirjast pääsesid volikokku peale tema veel Peep Tarre (200), Mati Sutt (173), Siim Suursild (170), Priit Annus (85), Jaanus Põldmaa (72), Mercedes Merimaa (51), Jüri Vlassov (49) Ardo Lünekund (49), Valdur Liivrand (48), Ado Kirsi (40), Jekaterina Kuru (39) ja Ervin Hansalu (38).

Keskerakonnast said valituks Inda Orissaar (93), Anne Seimar (74) ja Raivo Loorits (49), sotsiaaldemokraatidest Anu Kurm (70).  

Audru volikogus on 17 kohta, kuhu pürgis 55 kandidaati ehk keskmiselt 3 inimest kohale.

Audru vallavolikokku soovisid oma esindajad saata kaks erakonda ja üks valimisliit: Sotsiaaldemokraatlik Erakond (5 kandidaati), valimisliit Audru (31 kandidaati) ja Keskerakond (19 kandidaati).

Ainsana ei kandideerinud praeguse volikogu koosseisust tänavustel valimistel Rein Talisoo, kes segadust tekitanud maatehingu pärast astus mullu novembris vallavanema kohalt tagasi.

2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel võttis valimisliit Audru 13 mandaati, Keskerakond 3 ja Isamaaliit ühe mandaadi. Enim hääli kogus valimisliidus Audru kandideerinud Rein Talisoo – 217.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles