Jätkub Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja ehitus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööõpetustunnis valminud mänguasi.
Tööõpetustunnis valminud mänguasi. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Eelmise nädalal lõpul jätkati septembris alanud Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja infrastruktuuri väljaarendamise teise etapi töödega. Vahepealse viivituse tingis muudatus ehitusprojektis.


Projektiga soovitakse Kooli 6b valmis ehitada ja sisustada tänapäevase sisseseadega Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja tehnikamaja osa, et Pärnu noorte tehnikamaja tegevus üle viia vanast amortiseerunud õppehoonest uude moodsasse õppehoonesse, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.



Huvikooli väljaarendamisel luuakse tänapäevane õpikeskkond tehnikaalaste huviringide tegevuseks. Projekti tulemusena valmib atraktiivne õppehoone, kus on kokku 1466,9 ruutmeetrit kasulikku pinda. Õppehoones on tehnika valdkonna huviringidele kasutamiseks uudsed tehnoloogilised seadmed ja õpperuumid.



Pärnu noorte tehnikamaja tegevus toimub praegu kolmes õppekohas.



Põhitegevus on alates 1991. aastast Rääma linnaosas Raba 1 asuvas endises lastekodu hoones, nüüdseks on hoone amortiseerunud ega oma renoveerimise perspektiivi, hoone ülalpidamine on seotud liialt suurte kuludega.



Auto-motoringide tegevus toimub Sauga ringraja vahetus läheduses tänapäevaste õpperuumidega angaar-tüüpi õppehoones.



Mitu huviringi tegutseb Kooli 6b tänapäevaste õpperuumidega tööõpetusmajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles