Pärnu võimuliit hoidub Järvesalu taunimisest

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu uue võimuliidu moodustavad poliitikud hoiduvad Estonia endisele juhatajale Vello Järvesalule makstud lõpparvele hinnangu andmisest, ainult sotside liider Epp Klooster ütles, et see on inimeste õiglustunnet riivav.


“Minu jaoks on vara lõplikke seisukohti anda,” ütles linnapea Toomas Kivimägi. “Soovin näha Järvesalu juhatuse liikme lepingut ja mind üllatab, et seda Estonia nõukogus ja Estonias pole.”



IRLi liider Annely Akkermann nimetas lõpparve suurust tavatuks ja leidis, et linnavalitsus võiks ettevõttes erikontrolli läbi viia. Reformierakonna liider Jane Mets heitis Estonia nõukogu esimehele Ahti Kõole ette, et see polnud õigel ajal kättesaadav.



Sotside Pärnu juht Epp Klooster lubas teema tõstatada koalitsiooninõukogus.



Kui uurimisorganid 2005. aastal reformierakondlase Kalev Männe tegevuse vastu huvi tundsid, loovutas Männe volikogu koha. Kohtu alla antud Järvesalu esindab volikogus endiselt Reformierakonda ja sai lõpparveks 619 319 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles