Lääne-Eesti regionaalne kriisikomisjon koguneb tööistungile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Eesti regionaalse kriisikomisjoni istungil antakse muu hulgas ülevaade uue gripi levikust Lääne regioonis.
Lääne-Eesti regionaalse kriisikomisjoni istungil antakse muu hulgas ülevaade uue gripi levikust Lääne regioonis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna on Paides Lääne-Eesti regionaalse kriisikomisjoni istung, kus tehakse ülevaade uue gripi levikust Lääne regioonis, analüüsitakse Türi-Allikul toimunud reostuse juhtumit ja arutatakse inimestele elutähtsate teenuste tagamist.


Regionaalne kriisikomisjon on nõukoda, mis jälgib, kuidas sisejulgeoleku asutused on valmis hädaolukordadeks ja kuidas tagatakse elutähtsate teenuste osutamine hädaolukorras. Vajadusel teeb komisjon asutustele sellekohaseid ettepanekuid.



Kriisikomisjoni kuuluvad maavanemad, sisejulgeoleku asutuste ning elutähtsate teenustega seotud riigiasutuste juhid.



Lääne-Eesti regionaalse kriisikomisjoni tegevuspiirkond on Saare, Hiiu, Pärnu, Lääne, Rapla ja Järva maakond. Kriisikomisjoni kuulub 20 liiget: kuus maavanemat, Pärnu linna kui regiooni suurima omavalitsuse linnapea ning  sisejulgeoleku asutuste ja elutähtsa teenusega seotud riigiasutuste juhid.



Lääne-Eesti regionaalset kriisikomisjoni juhib Lääne-Eesti päästekeskuse direktor Ivar Kaldasaun.



Teist korda kogunev Lääne-Eesti regionaalne kriisikomisjon kinnitab oma edaspidise töökorra ja järgmise aasta istungite kava. Kriisikomisjoni istungid toimuvad vähemalt neli korda aastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles