Korteriühistute juhid parandavad põhikirju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korteriühistute liidu logo.
Eesti korteriühistute liidu logo. Foto: EKÜL

Korteriühistutes on päevakorral liikmete maksukoormuse suurenemine, sest pakaselised ilmad tõstavad küttearved lakke. Kuidas toime tulla, selgub neljapäeval koolitusel.


“Korteriühistutele alustame jällegi aastat koolituste ja infopäevadega, et oleks tuge keerulisel ajal toimetada ja oma majades elavate inimestega hakkama saada,” ütles Eesti korteriühistute liidu (EKÜL) Pärnu büroo juhataja Asta Tammet.



Tammeti sõnul on 21. jaanuaril kell 13 Lõuna 18 saalis algaval eelregistreerimisega koolitusel kolm läbivat teemat: korteriühistu põhikirja kooskõlla viimine mittetulundusühingute seadusega, soojasõlmedesse näiduandurite paigaldamine ja kohtuvaidluste korral võlanõude täitmine.



“Kiirabi on mures, sest kõik korteriühistud ei ole kindlustanud juurdepääsu majadele, see häirib meeskondade tööd,” märkis Tammet, sest seegi on teemaks. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles