Keskerakond küsib, kas Pärnu on pankrotis

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu raekoda.
Pärnu raekoda. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Keskerakonna Pärnu piirkond korraldab 10. veebruaril kell 13 Pärnu raekoja suures saalis linna majanduslikku olukorda analüüsiva seminari, mille pealkiri on “Kas Pärnu on pankrotis?”.



Keskerakondlasest majandusekspert Jaan Õmblus räägib majanduse olukorrast Eestis, Eesti linnade liidu tegevdirektor Jüri Võigemast annab ülevaate kohalike omavalitsuste hetkeseisust ja lähiaja perspektiividest.



Pärnu rahalisest olukorrast praegu ja väljavaadetest edaspidiseks kõneleb Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Pärnu abilinnapea Annely Akkermann. Saneerimise mõttekusest Pärnu linna näitel avaldab arvamust reformierakondlane, Pärnu linna eelarvestrateegia 2010-2013 üks autoritest Jüri Kukk.



Keskerakondlasest Pärnu ekslinnapea Mart Viisitamm jutustab, kui suur on Pärnu pankrotistumise risk ja mis selle välistaks. Seejärel on võimalik kolmveerand tunni jooksul küsimusi esitada ja kell 15.45 lõpetab keskerakondlasest endine Pärnu abilinnapea Simmo Saar ürituse.



Konverentsi korraldav Saar sõnas, et esinema olid kutsutud ka rahandusminister Jürgen Ligi ja regionaalminister Siim Valmar Kiisler, kuid kumbi neist seminaril osaleda ei soovinud. Samuti ei pidanud valitsuse liikmed Saare sõnul vajalikuks Pärnusse kedagi oma seisukohti esindama saata.



“Kahju, et avalikkuses eelmise linnavõimu aadressil vürtsiste ütlemistega esinenud riigiisad avalikul analüüsival seminaril esineda ja väidelda ei soovi,” teatas Saar ajakirjandusele saadetud pressiteates.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles