Lugeja pilt: poest ostetud kurkides vingerdasid vaglad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Maximast ostetud BellaBelissimo marineeritud kurkide purgis vingerdasid vaglad. Sama firmamärki kandvatest kurkidest on ussikesi leitud varemgi, kuid hulgimüüja andmetel pole riknenud kauba hulk suur, mistõttu pole põhjust kurke poodidest tagasi kutsuda.
Pärnus Maximast ostetud BellaBelissimo marineeritud kurkide purgis vingerdasid vaglad. Sama firmamärki kandvatest kurkidest on ussikesi leitud varemgi, kuid hulgimüüja andmetel pole riknenud kauba hulk suur, mistõttu pole põhjust kurke poodidest tagasi kutsuda. Foto: Janne Pajula

Suur oli täna hommikul ühe Pärnu pere üllatus, kui hiljuti ostetud marineeritud kurkide purgi seest vaatasid vastu ussikesed.


Pärnu Postimehe toimetusele võikast leiust teada andnud Janne Pajula rääkis, et ostis hulgimüügifirma Haljas maale toodud BellaBellissimo kaubamärki kandvad marineeritud kurgid eelmise kuu lõpul Maxima kauplusest.



Pajula sõnutsi on kurgid toodetud Vietnamis. Märget säilimisja kohta tema jutu järgi purgil pole.



Pajula lubas ussikestega kurgid poodi tagasi viia ja kauplust kehva kvaliteediga kaubast hoiatada. “Arvatavasti on tegemist kahetsusväärse juhtumiga,” arvas Pajula.



Mehe sõnutsi on ta samasuguseid kurke näinud müügil teistes kauplustes.



Maxima avalike suhete juht Erki Erilaid ütles, et vakladega kurkide kohta pole neil ühtegi kaebust laekunud. “Need on odavad kurgid, mida nädalas ostetakse Pärnu XXX kaupluses 300-400 purki. Kui probleem oleks laialdasem, oleks pahased ostjad meid ilmselt juba ammu rünnanud,” seletas ta.



Erilaid lisas, et Pärnu kaupluses vaadati riiulitel olevad sadakond kurgipurki täna väljast üle ja visuaalsel vaatlusel riknenud kaupa ei täheldatud.



Pajulal soovitab Maxima avalike suhete juht pöörduda kaupluse poole, kust ta ussikestega kurgid ostis, kus probleemile lahendus leitakse.



Paar nädalat tagasi avaldas vaglalisandiga BellaBellissimo marineeritud kurkidest fotod uudisteportaal Delfi.



"Oleme tootjaga juba ühendust võtnud ning palunud selgitusi juhtunu kohta. Tootja viib oma tehases läbi sisejuurdluse ning vastab meile loodetavasti lähiajal," selgitas Haljase müügijuht Evelyn Laarmaa tookord uudisteportaalile.



Laarmaa sõnul oli BellaBellissimo kurkide kohta tulnud selleks ajaks kolm kaebust, mis olevat partii suurust arvestades väike hulk. Seetõttu on otsustatud partiid mitte tagasi kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles