Uues huvikoolis kujuneb tänapäevane õpikeskkond

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil mördikelluga on Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja direktor Tarmo Pajula, taamal vasakul AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp, paremal Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.
Esiplaanil mördikelluga on Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja direktor Tarmo Pajula, taamal vasakul AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp, paremal Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo. Foto: Ants Liigus

Möödunud aasta lõpus alustati Pärnu tehnika-ja tööõpetusmaja (Kooli 6b) väljaarendamise teise etapi töödega, nurgakivi pandi tehnikamajale aga täna ennelõunal.


Esimese etapi käigus aastatel 2006-2007 valmis moodne tööõpetusmaja osa, kus antakse tunde üldhariduskoolide õpilastele.



Tänase piduliku sündmuse avas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo, andes sõna linnapea Toomas Kivimägile.



“Täna võib jälle öelda: Pärnu areneb pessimistide ja rahaliste raskuste kiuste,” märkis linnapea. “Tehnikamaja nurgakivi tähendab tulevikku suunatud ettevõtmist, investeering haridusse õigustab ja tasub end alati ära.”



Maavanem Andres Metsoja rõõmustas: “Linn on valinud tee, et investeeringud ei peatuks.”



Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja direktor Tarmo Pajula avaldas lootust, et huvikooli populaarsus Pärnus jätkub, sest nüüd avaneb võimalus luua tänapäevane õpikeskkond nii lastele kui täiskasvanutele. Kasulikku pinda on majas 1466,9 ruutmeetrit.



SA Innove esindaja Villu Männik arutles, kuidas struktuuritoetused on aasta-aastalt suurenenud ja käesoleva ehituse 16,9miljonilisest kogumaksumusest moodustab struktuuritoetus 13,5 miljonit. Pärnu linna omafinantseering on 3,4 miljonit. AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp kinnitas: ehitaja poolt on raskem osa juba möödas, lõbusam ees ega ole näha takistusi maja valmimiseks selle aasta augustis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles