Rääma kooli neiu räppis end pjedestaalile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiu Kadak.
Keiu Kadak. Foto: Erakogu

Pärnu Rääma põhikooli kaheksanda klassi neiu Keiu Kadak lõi kaasa sarja “Kõik lapsed kooli!” räpivõistlusel ja jõudis räppijate esikolmikusse.


Räpivõistlusel kolmanda koha võitnud Kadak pälvis auhinnaks Laseringi 1200kroonise kinkekaardi, Rahva Raamatu 300kroonise kinkekaardi ja mudamaailma.ee eetilise kingituse.



Kõrgeima tunnustuse teenisid Taavi Tuts ja sõbrad Tartust ning teise koha sai Gaidide Kuristiku lipkond. Räpivõistluse žürii esimees oli Päär.



Konkursist võtsid osa 13-19aastased koolis või kutsekoolis käivad noored, kes võistlesid räppmuusika, dokumentaalfilmi või koomiksi kategoorias.



Võistluste sarja “Kõik lapsed kooli!” korraldatakse ülemaailmse hariduskampaania raames ja Eestis vedas seda MTÜ Mondo. Projektiga taheti teha kuuldavamaks nende miljonite laste häält, kellel ei ole sõdade, töökohustuste, vaesuse, kuritarvitamise, vägivalla ja paljude muude põhjuste tõttu võimalust kooli minna.



Projekti toetas Eesti välisministeerium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles