Politsei leidis Pärnus peatatud autost suure koguse narkootilist ainet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Lehtikuva

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri ning maksu- ja tolliameti lääne maksu- ja tollikeskuse ühispatrulli tavatöö käigus peeti eile hilisõhtul Pärnus kinni sõiduauto, millest leiti suures koguses narkootilist ainet.


Eile kella 23.20 paiku pidas ühispatrull Pärnus Riia maanteel kontrollimiseks kinni sõiduauto BMW, milles viibis kolm isikut. Et nende käitumine tekitas politseiametnikes kahtlust, otsustati sõidukit narkokoeraga kontrollida.

Maksu- ja tolliameti Lääne maksu- ja tollikeskuse narkokoer märkis ära sõiduauto salongis mõne koha, kust leitigi narkootilist ainet koguses, millest piisanuks enam kui kümnele inimesele narkojoobe tekitamiseks.

Politsei pidas sõidukis viibinud mehed kinni ja paigutas nad Lääne prefektuuri Pärnu arestimaja kambrisse.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja ei soovinud asjaolude täpsustamiseni avaldada kinnipeetute kohta täpsemaid andmeid.

Samuti ei avalda prokuratuur enne ekspertiisi, mis ainega oli tegu ja kui palju narkootilist ainet kätte saadi.

Kinnipeetud meestest kahte on varem kohtulikult karistatud, neist ühte suures koguses narkootilise aine omamise eest.

Juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses ebaseaduslikku käitlemist käsitleva paragrahvi alusel, mis näeb karistusena ette kuni 15aastase vangistuse. Menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Tänavu on politsei Lääne prefektuuri haldusalal avastanud suures koguses narkootilist ainet 16 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles