Endine kõrge politseiametnik taotleb õigeksmõistmist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus karistas endist kõrget politseiametnikku Gunnar Suurt (esiplaanil) korduva altkäemaksu võtmise eest kolmeaastase vangistusega kolmeaastase katseajaga.
Pärnu maakohus karistas endist kõrget politseiametnikku Gunnar Suurt (esiplaanil) korduva altkäemaksu võtmise eest kolmeaastase vangistusega kolmeaastase katseajaga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Endine kõrge politseiametnik Gunnar Suur vaidlustas enda süüdimõistmise korduvas altkäemaksu võtmises Tallinna ringkonnakohtus ja taotleb seal enda õigeksmõistmist.

Suur (42) ja tema kaitsja Janno Kuusk vaidlustasid ringkonnakohtus jaanuaris Pärnu maakohtus langetatud süüdimõistva otsuse.


Maakohus karistas Suurt tingimisi kolmeaastase vangistusega ja määras talle niisama pika katseaja. Ühtlasi peab Suur tasuma riigituludesse esimese astme kuriteo eest 10 875 krooni sundraha, vahendas ERRi uudisteportaal.

Kunagine Pärnu prefektuuri korrakaitseosakonna ülemkomissar, Lõuna prefektuuri nõunik ja julgestuspolitsei ülemkomissar Suur ei ole end korduvas altkäemaksu võtmises süüdi tunnistanud.

Süüdistuse järgi andsid altkäemaksu AS Hansa Liising Eesti Lääne regiooni endine juhataja ja praegune kindlustusfirma RSA partnersuhete juht Joel Mitt ning ööklubide Atlantis ja Sunset ning restorani Subboteja juht Olga Aasav.


Ringkonnakohus arutab Suure kriminaalasja 12. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles