Raeküla lasteaed pühendas emadele perepäeva

, Raeküla lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla lasteaia perepäev.
Raeküla lasteaia perepäev. Foto: Erakogu

Pärnu Raeküla lasteaed kogunes laupäeval Raeküla Vanakooli keskusesse perepäevale “Kaunimad lood”, mis oli pühendatud emadele ja vanaemadele.
 


Juba kuuendat aastat toimunud ettevõtmisest on saanud lasteaia ja Raeküla Vanakooli keskuse kaunis traditsioon, mille õnnestumise nimel andsid endast parima kõik osavõtjad. Ka sel korral esinesid sisuka kavaga lasteaia väikesed artistid, keda toetasid nende õpetajad ja pereliikmed. Koos mindi otsima kaunimaid lugusid, et neid ühiselt jagada ning loetu üle mõtiskleda. Et 2010. aasta on lugemisaasta, tuginesid etteasted peamiselt raamatujuttudele.

Tibud koos kanaemaga, hiired, jänesed, pardid, sajajalgsed Saara ja Maara, koerake Donna – need on vaid mõned tegelaskujud südamlikust lavastusest. Hoopis tähtsamad olid aga laste vahetu mängulust, vanemate rõõm tublidest lastest ja saali vallanud südamlik hingus.

Loodame, et perepäeval osalenute hinge puges siiras soov hakata lugema päevi ja nädalaid, et taaskord kogeda niisama meeldivaid hetki.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles