Elektrilevi uuendab 1,14 miljoni euroga Kilingi-Nõmme alajaama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alajaam. Foto on illustreeriv.
Alajaam. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

AS Elektritsentrum on alustanud ehitustööde ettevalmistusega, mille käigus rajatakse Pärnumaal Kilingi-Nõmme piirkonnaalajaam, 5300 majapidamist varustava alajaama tööd lähevad maksma 1,14 miljonit eurot.

"Pärast piirkonnalaajaama ümberehitamist saame suunata suurema tähelepanu väiksematele alajaamadele ja liinidele, et täita eesmärk: vähendada rikete hulka viie aasta jooksul poole võrra," ütles Elektrilevi varahalduse valdkonna juht Jaanus Tiisvend pressiteate vahendusel.

Valga-Uulu maantee ääres asuv Kilingi-Nõmme piirkonnaalajaam varustab kokku 484 väiksemat alajaama Lõuna-Pärnumaal. Alustatud on ehitustööde ettevalmistustega ja rajatud vundament, millele ehitatakse senise alajaama asemel nüüdisaegne alajaamahoone. Hoonesse paigaldatakse uued 15- ja 35kilovoldised jaotlad, reservseadmed ning keskkonna- ja elektriohutust parandavad seadmed.

Tööd on plaanitud lõpetada käesoleva aasta novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles