Omavalitsusjuhid kogunevad Lepaninale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepanina motell.
Lepanina motell. Foto: Henn Soodla

Pärnumaa omavalitsuste juhid kohtuvad homme Lepaninal traditsioonilisel kord aastas toimuval augustiseminaril, kus teiste seas astuvad üles europarlamendi liige Ivari Padar ja ettevõtja Jüri Mõis.

Pärnumaa omavalitsuste liidu esimees Eeri Tammik lausus, et Padarilt loodetakse kuulda infot selle kohta, kui kaugel on ettevalmistused ja milliseid toetusprogramme võiks oodata järgmiselt, 2014. aastal algavalt Euroopa Liidu rahastamisperioodilt. Ja kuidas kohalikud omavalitsused saaksid selles sõna sekka öelda. Huvitatud ollakse sellestki, missugusena paistab Eesti europarlamendist vaadatuna.

Nii Padarilt kui rahandusministeeriumi asekantslerilt Tanel Rossilt soovivad omavalitsusjuhid kuulda, kui suurt mõju võib euro tulek avaldada omavalitsustele.

Riigikontrolli kohalike omavalitsuste auditi osakonna peakontrolör Airi Mikli räägib korruptsiooni ennetamisest ja mittetulundusühingute rahastamisest ning sellest, kuidas vältida eksimusi, mida mõnikord tehakse tahtmatult.

Pärnumaast meedia vaatevinklist räägib omavalitsusjuhtidele Pärnu Postimehe peatoimetaja Peeter Raidla.

Omavalitsusjuhi kogemusega ettevõtja Jüri Mõis on palutud jagama oma visiooni sellest, mismoodi paistab Pärnumaa ettevõtjale Tallinnast ja kuidas saab omavalitsus olla abiks ettevõtjale majanduslanguse ajal. (PP)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles