Pealinna pistiseafäär kogus hoogu

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Tallinna transpordiameti pistiseafäär sai neljapäeval jätku, kui kahtlustus meelehea võtmises langes liiklusteenistuse kauaaegsele juhile Mati Songisepale (pildil).

Kaitsepolitsei esitas neljapäeval kahtlustuse pistisevõtmises Tallinna transpordiameti liiklusteenistuse direktorile Songisepale.

Songiseppa (69) kahtlustatakse Põhja ringkonnaprokuratuuri teatel pistisevõtmises seoses liikluskorraldusprojektidele kooskõlastuste korraldamisega. Kahtlustuse kohaselt on ta 2010. aasta suvel saanud pistisena sularaha, samuti on tasutud tema arveid. Kokku ulatub summa üle 200 000 krooni.

Songiseppa kinni peetud ei ole.

Sama kriminaalasja raames on varem esitatud kahtlustus kuuele füüsilisele ja viiele juriidilisele isikule. 2. septembril peeti pistisevõtmises kahtlustatavana kinni Tallinna transpordiameti endine liikluskorralduse osakonna juhataja Vello Lõugas, kes 4. septembril pääses vabadusse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles