Erivajadustega inimesed näitlesid teatripäeval Vändras

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra sotsiaalmaja esitatud näitemängus “Kolmed kosjad” kehastas sultanit Riika Einlo (keskel) ja meheleminekueas tütart Aino Erm. Tuult lehvitas Krista Käver.
Vändra sotsiaalmaja esitatud näitemängus “Kolmed kosjad” kehastas sultanit Riika Einlo (keskel) ja meheleminekueas tütart Aino Erm. Tuult lehvitas Krista Käver. Foto: Urmas Luik

Vändra kultuurimajas oli eile psüühiliste erivajadustega inimeste teatripäev, kus astus üles kümme näitetruppi kokku üle 100 osalejaga kümnest igapäevaelu toetamise teenust pakkuvast asutusest ja mittetulundusühingust kogu Eestist.

Pärnu, Tori, Vändra, Türi, Rapla ja Astangu näitetruppide esituses võis muu hulgas näha “Jussikese seitset sõpra”, “Naerist”, rahvalikke laule, koomilist lindikava, balletti printsist ja printsessist.

Vändra hooldusravihaigla patsiendid lavale ei astunud, kuid olid pannud ühes teistega näitusele kultuurimaja fuajeesse välja oma näputööd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles