Kohus kuulutas välja Renet Arenduse pankroti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus.
Pärnu maakohus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu maakohus kuulutas reedel välja OÜ Renet Arenduse pankroti ja määras pankrotihalduriks Andres Hermeti.

Renet Arenduse võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 9. detsembril.

Renet Arendus kuulub täielikult veebruaris pankrotistunud ehitusettevõttele AS Renet, selgub Krediidiinfo andmebaasist. Ettevõtte ainus juhatuse liige on Arvo Põlluste.

Veebruari lõpul kuulutas Pärnu maakohus välja ehitusfirma AS Reneti pankroti ja nimetas ettevõtte pankrotihalduriks samuti Andres Hermeti. Kohus tühistas ühtlasi mullu septembris kinnitatud Reneti saneerimiskava ja lõpetas ettevõtte suhtes algatatud saneerimismenetluse. Kohus algatas Reneti avalduse alusel ettevõtte pankrotimenetluse 19. jaanuaril.

Krediidiinfo andmeil jäi Renet 2008. aastal 77,5 miljoni krooni suuruse müügitulu juures 5,9 miljoni krooniga kahjumisse. 2007. aastal oli firma käive 106,3 miljonit ja kasum 5,1 miljonit krooni. Ettevõttes töötas tunamullu 74 inimest. Renetil on 7,5 miljoni kroonine maksuvõlg.

Reneti omanikud on Krediidiinfo andmeil Tuve Vadi, Kalle Lahe, Matti Tammiste, Kätlin Moik ja Olev Retsja. Ettevõtte tütarfirmad on OÜ Renet Ehitus ja Renet Arendus OÜ.

Pärnu maakohtu menetluses oli ka Renet Ehituse avaldus enda pankroti väljakuulutamiseks, kuid pankrot rauges ja kohus otsustas ettevõtte tegevuse lõpetada pankrotti välja kuulutamata tänavu 16. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles