IRLi valimisnimekiri täienes

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Nõmm.
Krista Nõmm. Foto: Erakogu

IRLi Pärnumaa piirkonna koostatud riigikogu siinses valimisringkonnas kandideerijate nimekiri täienes Krista Nõmme nimega.

Kui novembri alguses teatas IRLi Pärnumaa piirkond, et nimekirja teine-kolmas koht jäävad esialgu vakantseks, siis nüüd seatakse ühe valge laigu asemele Pärnu linnavolikogu liikme Krista Nõmme nimi.

Teine valge laik jääb esialgu valgeks laiguks.

IRLi Pärnu piirkonna juhatuse esimees Annely Akkermann ütles, et kümnenda siinse piirkonna esindajate ülesseatava kandidaadi osas läbirääkimised alles käivad ja erakonna valimistoimkonnale teatatakse puuduv nimi 8. detsembriks.

Akkermanni ütlust mööda on erakonna piirkond jäänud kindlaks põhimõttele, et kõik kandideerijad peavad olema Pärnumaaga seotud, seega kümnes kandidaatki saab olema siitkandi inimene.

IRLi Pärnumaa piirkonna juhatus soovib riigikogu valimisteks siinses valimisringkonnas seada nimekirja esinumbriks Annely Akkermanni. Järgmised üheksa nime platseeruvad tähestiku järjekorras.

IRLi juhatus näeks riigikogu valimistel Pärnumaa valimisringkonnas oma nimekirjas veel Häädemeeste vallavanemat Urmas Aavat, Pärnu linnavolikogu aseesimeest Jüri Kaske, Pärnu maavanemat Andres Metsoja, Halinga vallavolikogu esimeest Raul Peetsoni, Audru vallavolikogu esimeest Siim Suursilda, IRLi Pärnumaa Väärikate ühenduse juhti Mari Suurvälit ja Trivimi Vellistet.

IRLi Pärnumaa piirkonna esitatava valmisnimekirja peab heaks kiitma erakonna valmistoimkond ja kinnitama volikogu.

Teised erakonnad pole Pärnumaal oma valimisnimekirju veel avaldanud.

Pärnumaal saavad erakonnad esitada nimekirju, milles on kuni kümme nime (kaks nime rohkem kui Pärnumaa valimisringkonna mandaatide arv).

Riigikogu valimised toimuvad 6. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles