Pootsi külas tapeti noor naine (1)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Tõstamaa vallast Pootsi külast leiti 31. mail 28aastase naise surnukeha. Prokuratuuri teatel on alust kahtlustada, et kannatanu hukkus kuriteo tagajärjel.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja ülesandeid täitva riigiprokuratuuri pressinõuniku Carol Merzini sõnutsi ei tuvastatud Pootsi külast hoonest leitud 28aastase naise surnukehal esmavaatlusel vägivalla tundemärke. Küll andis kohtumeditsiiniline lahang alust kahtlustada kuritegu.

Merzini sõnade kohaselt on juhtumi suhtes alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi tunnustel. Pärnu maakohus võttis 3. juunil prokuratuuri taotlusel kahtlustatavana vahi alla 36aastase naise.

“Juhtunu asjaolud on uurimisel, kuid juba praegu on alust arvata, et oma osa toimunus oli alkoholil,” sõnas Merzin.

Pärnu Postimehele tapmisest vihje edastanud inimese jutu järgi on tapmises kahtlustatavana kinni peetud naine ohvri mehe endine naine. “Ilmselt sealt see tüli hakkas,” sõnas isik, kelle nimi on toimetusele teada. Ta lisas, et kuuldavasti löödi kannatanule terariistaga südame piirkonda.

31. mail Pootsi külast surnuna leitud naine oli tänavu teine, kellelt teise inimese käe läbi elu võeti. Statistikaameti andmeil oli mullu Pärnumaal üks mõrv ja kolm tapmist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles