Keemiaolümpiaadil riisus koore neli kooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keemiatund.
Keemiatund. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Koolinoorte keemiaolümpiaadi piirkonnavoorus Pärnus noppisid gümnaasiumiosas parimad kohad Koidula, Sütevaka ja ühisgümnaasium, põhikooli osas näitas tugevaid tulemusi Kuninga tänava põhikool.

8. klasside seas võitis maksimumilähedase tulemusega Karoliine Kurvits Pärnu Kuninga tänava põhikoolist ja teise koha sai sama kooli õpilane Leenu Reinsalu. Mõlemat õpetab Anne Urge. Kolmandaks tuli Mark-Felix Mumma ühisgümnaasiumist (Evelin Saks).

9. klasside parim keemiatundja on Indrek Saar, Ülle Varese õpilane Sütevaka humanitaargümnaasiumist. Aap-Eerik Lai ühisgümnaasiumist (Evelin Saks) sai teise ja Jaan Jantson Hansagümnaasiumist kolmanda koha (Sirje Lootus).

10. klasside võitja Brit Vaga ja kolmas Risto Laanemets on Evelin Saksa õpilased humanitaargümnaasiumis, teise koha saavutanud Kristo Ment õpib Koidula gümnaasiumis ja teda õpetab Merit Sarandi.

11. klasside olümpiaadivõit läks Koidula kooli Karl Arule (Merit Sarandi), teine koht Katrin Graumannile Sütevakast (Ülle Vares) ja kolmas Ave Ojalale ühisgümnaasiumist (Evelin Saks).

Abiturientide esikolmik oli samadest koolidest: esikoha sai Eero Vaher Koidula koolist (Merit Sarandi), teise Õie Ojala ühisgümnaasiumist (Evelin Saks) ja kolmanda Tiina Kuura Sütevakast (Ülle Vares).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles