Ilmus Raeküla Sõnumite järjekordne number

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raeküla linnaosa postkastidesse saabub veel enne vabariigi sünnipäevapidustusi järjekorralt kolmanda Raeküla Sõnumite number.

Lehte annab välja Raeküla selts ja selle toimetaja on endine Pärnu Postimehe ajakirjanik ja raekülalane Silvi Kanošina. Väljaande valmimise nimel teevad koostööd veel mitu linnaosa elanikku ja organisatsiooni, teatas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Kui käesoleva numbri valmimist toetab veel Kodanikuühiskonna Sihtkapital, siis juba järgmiste jaoks kutsub Raeküla selts nii linnaosa elanikke kui organisatsioone üles rahaliselt panustama, et ühisel nõul ja jõul jätkata lehe väljaandmist.

Arvult neljas number peaks ilmuma mais ja selle väljaandmiseks - eriti ajaloorubriigi tarbeks - on ettevalmistused juba käivitunud.

Neil, kellel lehe vastu huvi, kuid kes ei oma Raekülas oma postkasti, soovitavad lehetegijad pöörduda tööpäevadel Raeküla Vanakooli keskuse kantseleisse, et sealt väljaanne endale soetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles