Pärnakad esinesid “Koolitantsul” väärikalt

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Mägi tantsukooli 10.-12. klasside vabatants "Pierrot-d".
Laine Mägi tantsukooli 10.-12. klasside vabatants "Pierrot-d". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel Tallinna Nokia kontserdimajas toimunud “Koolitantsu” finaalvõistlusel leidis tunnustamist mitu Pärnu tantsukoolide etteastet.

Kuigi tänavuselt “Koolitantsult” ei tulnud Pärnusse ühtki võitu, jõudsid etteasted esikolmikusse.

1.-3. klasside arvestuses valis žürii nominendiks Janne Ristimetsa tantsustuudio tantsu “Mäng jääb, muutuvad vaid lelud”.

Niisama edukad olid 4.-6. klasside arvestuses võistelnud Janne Ristimetsa tantsustuudio laste vabatants “Koreograafiliselt füsioloogiline loeng” ja samas vanuses laste seas võistelnud Laine Mägi tantsukooli estraaditants “Pisut erinev perekond”.

Mõlemad pälvisid žüriilt eripreemia. Eripreemia sai ka tantsukool WAF Dance tänavatantsuga “Meie aja kangelased”.

Gümnasistide seas pääsesid esikolmikusse Laine Mägi tantsukooli vabatants “Pierrot’d”, WAF Dance tänavatants “Hetked” ja Janne Ristimetsa tantsustuudio Eesti tants “Krooni saaga”.

Üle Eesti võistles “Koolitantsu” finaalis kokku sada tantsu, neist 14 olid Pärnust.

Janne Ristimets märkis, et sellise hulga tantsude juures on juba finaali jõudmine, rääkimata esikolmikusse tulekust, super tulemus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles