Saarte Liinid otsivad Munalaiu sadama rekonstrueerijat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigile kuuluv AS Saarte Liinid kuulutas teisipäeval välja Munalaiu sadama rekonstrueerimise esimese ehitusjärgu riigihanke.

Ehitustöid tuleb teha OÜ Estkonsulti koostatud põhiprojekti alusel. Munalaiu sadamasse ehitatavate kaide kogupikkus on ligi 170 jooksvat meetrit, konstruktsioonielemendid on terasest sulundsein koos ankurdusega ning monoliitne raudbetoon.

Betoonitööde maht on ligikaudu 330 kuupmeetrit.

Kai asfaltbetoonist katte pindala on 1300 ruutmeetri kandis. Rekonstrueeritava kaitsemuuli pikkus on 100 meetrit, tuuletõkkeseina betoonitööde maht on umbes 230 kuupmeetrit.

Rajatava murukattega hõljuki randumisplatsi aluse maa-ala pindala on 1700 ruutmeetrit ning kaideesine erosioonikaitse rajatakse ligemale 1400 ruutmeetri suurusel veealal.

Munalaiu ja Manilaiu sadama akvatooriumide ning nendevahelise laevatee süvendustööde maht on ligikaudu 86 000 kuupmeetrit, suurim garanteeritud sügavus on 4,5 meetrit.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on käesoleva aasta 7. juuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles