Korteriühistute liit valib kauneima kortermaja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Urmas Luik

Eesti korteriühistute liit (EKÜL) kutsub kortermaju osalema konkursil „Kauneim kortermaja“.

EKÜLi võistlus on üle-eestilise konkursi „Kaunis Eesti kodu“ erikategooria ning selle kategooria võitja pälvib autasu nii presidendilt kui korteriühistute liidult.

EKÜLi välissuhete ja projektide juht Anu Sarnet ütles, et konkursile esitatud objektide puhul vaadeldakse terviklikku ruumimõju, heakorda, haljastust ja väikevorme.

“Kauneim kortermaja valitakse välja suvekuul, kuid ei maksa lasta end heidutada sellest, kui kevade tõttu ei ole koduümbrus veel nii roheline ja ilus kui suvel. Konkursile esitatavad fotod võivad olla tehtud eelmisel aastal,” sõnas Sarnet.

EKÜLi komisjon valib esitatud kandidaatide seast välja kuni viis parimat ja esitab need Eesti kodukaunistamise ühendusele.

Ühenduse keskjuhatus valib juuni algul välja parima ja esitab selle „Kauni Eesti kodu“ laureaatide nimekirjas presidendile autasustamiseks.

Võitja saab autasu kodukaunistamise patroonilt ehk Eesti presidendilt konkursi „Kaunis Eesti kodu“ lõpetamisel ja vastuvõtul augustis ning EKÜLilt Eesti korteriühistute 14. foorumil oktoobris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles