Mures ema: Kas tõesti saavad alaealised vanema nõusolekuta ennast augustada lasta? (1)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeleneet. Foto on illustreeriv.
Keeleneet. Foto on illustreeriv. Foto: Wikipedia.org

Pärnumaalt pärit 14aastase tüdruku ema on mures, sest tütrele tehti salongis keeleneet tema nõusolekuta. Neiu keelde augu teinud Timo Tulnola kinnitab, et augustamiseks salong tõesti noortelt vanemate luba enam ei küsi.

"Kui tütar oli 13aastane, soovis ta nabaneeti. Selleks oli tal paber, kuhu panin enda allkirja," meenutab ema, kelle sõnutsi selgitas ta ka keeleneeti soovinud tütrele, et seda ta ei saa, sest neet lõhub hambaid. Seda suurem oli jõuluajal ema üllatus, kui ta äsja 14aastaseks saanud tütrel keeleneeti märkas. "Selgus, et ta oli selleks 20 eurot kõrvale pannud ja teinud selle Timo Tattoos poolteist või kaks kuud tagasi, mil ta oli alles 13."

Ema jutu järgi augustati samas salongis veel peretuttava 15aastane tütar. Mõlemad tüdrukud teatasid vanematele, et vanemate kirjalikku nõusolekut salongis ei küsitud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles