Politsei otsib Pärnumaal kadunud 27aastast Simot (1)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Pärnumaal kadunud 27aastast Simo.
Politsei otsib Pärnumaal kadunud 27aastast Simo. Foto: Lääne prefektuur

Politsei palub abi, selgitamaks 1. jaanuari õhtul Paikuse alevis Reiu sillalt vette hüpanud mehe asukohta.

1. jaanuaril kella 17.17 ajal sai häirekeskus teate Reiu sillalt vette hüpanud mehest. Teataja oli mehega kaasas olnud tuttav, kelle sõnutsi jättis 27aastane Simo oma dokumendid Reiu sillale ja hüppas sealt vette.

Meest otsisid jõest sama päeva õhtul nii päästjad kui politsei. 2. jaanuaril otsis politsei Simot skuutriga Reiu jõe suudmest kuni Pärnu Kesklinna sillani ja kontrollis jõekaldaid. Peale selle uuriti läbi ala Reiu jõe suudmest ülesvoolu. 3. jaanuaril kontrolliti Reiu jõe suuet sonariga. Otsingud pole tulemust andnud.

Simo telefon on välja lülitatud, ta ei ole läinud oma Pärnus asuvasse koju ega ole ilmunud tööle. Politseile teadaolevalt pole sõbrad ega lähedased Simot pärast 1. jaanuari näinud.

„Otsisime meest mitu päeva aktiivselt jõest ja jätkame selle kontrollimist. Siiski kaalume muidki versioone ja kasutame eri võimalusi Simo leidmiseks ja juhtunu kohta info kogumiseks,“ ütles Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Erik Rand.

„Kui kellelgi on infot Simo asupaiga kohta või kui keegi nägi pealt 1. jaanuari õhtul Reiu sillal toimunut, andke sellest palun teada telefonil 5323 1473,“ lisas Rand.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles