Pärnakas pretendeerib aasta turismiedendaja tiitlile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Ilus.
Kaire Ilus. Foto: Urmas Luik

Sihtasutuse Pärnumaa Turism juht Kaire Ilus kandideerib tänavu turismiedendaja kategoorias Eesti turismifirmade liidu (ETFL) iga-aastastele turismiauhindadele.

Turismiedendaja tiitlile kandideerivad veel Euroopa turismifirmade liitude ühenduse (ECTAA) president Merike Hallik ja Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen.

"Kaire Ilus on teinud SA Pärnumaa Turismi juhatajana visalt ja sihikindlalt tööd Pärnu linna ja maakonna turismiatraktsioonide ja -ettevõtjate ühendamisel," ütles ETFLi peasekretär Mariann Lugus.

Merike Hallik ECTAA presidendina on Luguse jutu järgi kindla visiooniga juhtinud kogu Euroopa turismitööstuse arengut läbi murrangulise ajajärgu ja seeläbi toonud Eesti turismisektorisse väärtuslikku teadmist.

Luguse sõnutsi on väärt turismipiirkonnaks kujunenud ka Ida-Virumaa, kuhu aasta-aastalt satub rohkem turiste nii Eestist, Venemaalt kui mujalt välismaalt.

"Ida-Viru aktiivne turismiedendaja Kadri Jalonen on suutnud ühe mütsi alla koondada suure hulga piirkondlikke turismiettevõtjaid, kelle koostöö tulemusena on Ida-Virumaast saanud uus, eristuv ja konkurentsivõimeline turismisihtkoht Eestis," ütles ta.

Eesti turismifirmade liit kuulutab aasta parima turismiobjekti ja -edendaja välja iga-aastasel turismimessil Tourest, mis toimub tänavu 9.–11. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles