Lihula muuseumi juhiks pürib ka Marika Valk

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastail 1991–2008 Eesti kunstimuuseumi juhtinud Marika Valk kandideerib Lihula muuseumi direktori ametikohale.
Aastail 1991–2008 Eesti kunstimuuseumi juhtinud Marika Valk kandideerib Lihula muuseumi direktori ametikohale. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lihula muuseumi direktori ametikohale on esitatud kaks taotlust. Juhiks pürivad aastail 1991–2008 Eesti kunstimuuseumi juhtinud Marika Valk ja Matsalu filmifestivali meeskonda kuuluv Maire Toming.

Lihula kultuurikeskuse juhataja ja Lihula vallavalitsuse liikme Tiina Lobja sõnutsi saadakse kandidaatidega vestluseks kokku pärast "Eesti Vabariik 100" peonädalat.

Mõlemad kandidaadid on Lobja jutu järgi väga ettevõtlikud inimesed. Kunstiajaloolase Marika Valgu abiga sai Lihula muuseum 64 000 eurot toetust, et luua lilltikandiga tekkide baasil püsiekspositsioon. Samuti on Valk leidnud muuseumile koostööpartnereid ja kaasanud kompententseid inimesi, kelle pärusmaaks nüüdisaegsete väljapanekute koostamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles