Südamlik naine avas Pärnumaal kasside hoiukodu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tammistes asuv Pärnumaa kasside hoiukodu ei ole MTÜ, vaid omaalgatuslik ja vabatahtlik ettevõtmine, mida Annika Miilberg veab oma igapäevatoimetuste kõrvalt.

Miilbergi kodu uks on alati avatud nii soovimatutele, loovutatud kui hüljatud kassidele ja kassipoegadele. Kui inimene tahab oma karvakerast loobuda, kuid uut kodu talle ei leia. Ja millegipärast ei söanda varjupaigaga asju ajada, tasub kasside hoiukoduga ühendust võtta. "Peaasi: palun ära viska kassi tänavale või prügikasti!" soovib Miilberg, kes hoiukodu pakub praeguse põhitöö – kolme lapse kasvatamise kõrvalt, kõige pisem neist vastsündinu.

Miilberg usub, et elu on muutlik ja keegi meist ei näe tulevikku ette, seega ei tohiks oma lemmikutest loobujaid kritiseerida. "Jäägem siiski tsiviliseerituks ja ennetagem soovimatuid probleeme. Kui aga kuidagi ise oma kassimuret lahendatud ei saa ja tunnete, et vajate abi, siis minu hoiukodu on kõigile avatud."

Miilberg plaanib oma ettevõtmist arendada ja registreerida selle MTÜna, et ajutiselt hoiul kassidele vajaliku soetamiseks ja ravikulude katteks alustada muu hulgas käsitööna valmistatud kassitarvete müügiga.

Esimese koduotsijana jõudis esmaspäeva õhtul Miilbergi juurde ilusa punaka kasuka ja imearmsa iseloomuga 1,8aastane kassipoiss Sunny. Tähelepanu ja paisid armastav Sunny on kastreeritud, peagi ka kiibitud ja vaktsineeritud.

Samuti saab uus omanik Sunnyga kaasa kogu esmavajaliku: transpordikoti, kaanega liivakasti, liiva, sööki ja mänguasju.

Kui soovite Sunnyle kodu pakkuda või on hingel suur kassimure, kirjutage meilil parnumaakassid@gmail.com või helistage numbril 5563 4316.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles