Galerii: koolinoored toetasid joostes heategevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus 25s Eesti linnas 13. heategevuslik teatejooks, millega kogutakse annetusi liikumisvõime kaotanud laste raviks.

Heategevusjooksul osalevad koolide 5.–9. klasside kaheksaliikmelised võistkonnad, Pärnu ja Pärnumaa koolid tõid Rannaparki seekord võistlema pea 1100 koolilast.

Tublisid jooksjaid tervitas Pärnu linnapea ja sportlikele koolinoortele tuli kaasa elama Pärnu Sadama korvpallimeeskond.

Heategevusliku jooksu idee on anda noortele võimalus tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest, kus oluline pole võit, vaid osavõtt ja teadvustamine, et kõik, kellele on liikumisvõime antud, peaksid seda kasutama.

Tänavune teatejooks kogub annetusi Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse juurde ainulaadse mängu- ja treeningupargi rajamiseks. Keskuses saab igal aastal ravi ligikaudu 3500 patsienti, kelle liikumisvõime on vähenenud või täielikult kadunud. Et arendada ravivõimalusi ja aidata patsientidel uue olukorraga kohaneda, teeb keskus ettevalmistusi ratastoolikasutajate treeningu- ja mängupargi rajamiseks Haapsalu promenaadi äärde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles