Pärnu taaskasutuse fännid kauplesid suurpuhastusturul

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik suurpuhastusturg Pärnu kolledži juures.
Heategevuslik suurpuhastusturg Pärnu kolledži juures. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna Tartu ülikooli Pärnu kolledži haljasalal kolledži, OÜ Vaas&Vaas ning MTÜ Tantsukingad löövad pilli eestvõttel toimunud heategevuslik kevadine suurpuhastusturg tõi kokku kümneid kauplejaid ja sadu ostjaid.

Kolmandat korda toimuva ürituse eesmärgiks on tekitada huvi taaskasutuse vastu, korraldajad lähtuvad põhimõttest, et kellelegi vana ja kasutu asi võib olla teisele uus ja vajalik.

Kõige rohkem kaubeldi rõivaste ja jalanõudega, peale selle võis lettidelt leida ehteid ja aksessuaare, mänguasju, raamatuid, plaate ja sporditarbeid. Põnevamate müügiartiklitena hakkasid silma miniroller, ohtralt plekkmärke, ehtne ragulka, kastanipuu ja purki pistetud surnud nastik.

Heateona sai annetada jalanõusid vähekindlustatud perede lastele.

Meeleolu lõid Annika Viibuse ja Kardo Ojassalu tantsijad ning Maarja-Magdaleena gildi muusikakambri pillimehed, DJ mängis endiste aegade eesti hittmuusikat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles