Mõttekoda vaeb vabatahtlike võimalusi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa Kodukandi vabatahtlike keskuse algatusel on teisipäeval projekti “Ühenduste ja vabatahtlike võimalused sotsiaalvaldkonna edendamisel Pärnumaal” teine mõttekoda, mis toimub Pärnu rehabilitatsioonikeskuses.

Projektijuht Eha Paas märkis, et valminud on koolituskava neile vabatahtlikele, kes soovivad saada ettevalmistust pikaajaliseks tegutsemiseks hoolekandeasutustes, ning seda tutvustatakse ka mõttekojalistele.

Ühenduste ja vabatahtlike koostöövõimalustest kõnelevad Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse nõustaja Krista Habakukk, näiteid elust lisavad Halinga vallavanem Ülle Vapper ja Sindi linna sotsiaalnõunik Reelika Ruubel ning MTÜ Tuleviku juhataja Priit Ruut.

Noorte töötute kaasamisest räägib Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse konsultant Imbi Lepik.

Töörühmades otsitakse koostööna teenuste arendamise võimalusi, näiteks toiduabi korraldamist, töötutele ja varjupaiga vajajatele mõeldud teenuste laiendamist, tööd riskilaste ja erivajadustega inimestega.

Pärnu toidupanga tegemistest räägib selle eestvedaja Eerika Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles