Audru kool tegi tutvust tuletõrjespordiga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru koolinoored said omal käel järele proovida, kui kiiresti nad kiivri ja kustutiga joosta suudavad.
Audru koolinoored said omal käel järele proovida, kui kiiresti nad kiivri ja kustutiga joosta suudavad. Foto: Erakogu

Audru kooli õpilased osalesid reedel aktsioonis „Reipalt koolipinki“, mida toetasid õppealajuhataja Sirje Suurevälja sõnutsi nii imeilus ilm kui õpilaste hasart taas koos sõpradega midagi vahvat ette võtta.

Tervisliku liikumispäeva korraldas kooli staadionil Paide vabatahtlik tuletõrje selts, mis pakkus lustlikku ja sportlikku mängude kompleksi kogu kooliperele.

Staadionile kerkis mänguväljak, mis koosnes eri etappidest. Enamjaolt kasutati mitmesuguseid tuletõrjujate töövahendeid, nagu tuletõrjekiivrid, -vormid, tulekustutid, voolikute hargmikud, panged ja kanderaamid.

Korraga osales 15 võistkonda, kes staadionil läbisid ühe etapi teise järel. Eesmärk oli koguda etappidelt võimalikult palju punkte.

Võistlused nõudsid õpilastelt kiirust, osavust, head tasakaalu, jõudu, vastupidavust ja nutikust. Kooli kehalise kasvatuse õpetaja Vivika Lassi jutu järgi oli tegemist äärmiselt huvitava ja arendava uue sportmängulise liikumisega, mis pakkus elamuse nii õpilastele kui õpetajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles