Motoparaad ei möödunud vahejuhtumiteta

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motohooaja lõpetamise paraad Pärnus.
Motohooaja lõpetamise paraad Pärnus. Foto: Mailiis Ollino

Laupäeval motohooaja lõpetamisel jäi Pärnu Rüütli tänav kaherattalistele kitsaks ja paraad ei möödunud intsidentideta.

Aastaid lõppes hooaeg Supeluse tänaval, sel korral koliti vast valminud Rüütli platsile ja mootorrataste rivi kulges Rüütlit pidi. “Jäi kitsaks, me olime Vallikääruni välja,” rääkis Alo-Martin Mathiesen, motoklubi Wildcards MC Pärnu esindaja. Kui palju kaherattalisi üritusel osales, ta eile täpselt öelda ei osanud.

Motoentusiastid tegid paraadsõidu läbi linna, kuid kahjuks ei möödunud see vahejuhtumiteta. Esinduslikku sõitu segati mõnel korral ja juhtus mingit sorti õnnetus. Mathiesen ei täpsustanud, mis just aset leidis.

Korraldaja sõnutsi võis märgata, et kehv ilm oli heidutanud paraadi vaatama tulnud kohalikke, keda oli vähem kui möödunud aastatel. “Võib-olla oli väiksem huvi, ent ringi vaadates olid kohal täpselt õiged inimesed, kes oskasid asjast mõnu tunda,” kinnitas Mathiesen.

Teemal, kas järgmisel aastal korraldatakse nii hooaja avamine kui lõpetamine taas Supeluses, ei soovinud Mathiesen spekuleerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles