Politsei on paavsti visiidi eel tabanud dokumentideta välismaalasi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavst Franciscuse visiidi tõttu piiriäärsetel aladel tugevdatud politseireididel on tuvastatud kehtivate dokumentideta välismaalasi, samuti neid, kellel pole dokumente üldse kaasas. Tabatud on ka kiiruseületajaid ja kehtivuse kaotanud lubadega juht.
Paavst Franciscuse visiidi tõttu piiriäärsetel aladel tugevdatud politseireididel on tuvastatud kehtivate dokumentideta välismaalasi, samuti neid, kellel pole dokumente üldse kaasas. Tabatud on ka kiiruseületajaid ja kehtivuse kaotanud lubadega juht. Foto: Lääne prefektuur

Paavst Franciscuse visiidi tõttu piiriäärsetel aladel tugevdatud politseireididel on tuvastatud kehtivate dokumentideta välismaalasi, samuti neid, kellel pole dokumente üldse kaasas.

„Ühel välismaalastest oli juhiluba aegunud. Peatanud oleme ka kiiruseületajaid,” ütles Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa.

Paavsti visiidi eel ja ajal kontrollib politsei tavapärasest enam sõidukeid piiriäärsetel aladel. Pisteliselt kontrollitakse isikuid ja nende riigis viibimise seaduslikkust.

Lääne prefektuurist läheb Tallinna paavsti visiidi ajaks turvalisust tagama ligemale 50 politseinikku, neist ligemale 30 Pärnust.

Lääne prefektuuri operatiivkeskuse juhi Sander Peremehe sõnutsi on politseinike peaülesanne tagada avalikku korda ja reguleerida liiklust kehtestatud perimeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles