Agressiivse sõidustiiliga 21aastane loata juht saadeti trellide taha

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid. Foto on illustratiivne.
Trellid. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Pärnu maakohus määras 30 päeva aresti juhtimisõiguseta 21aastasele mehele, kelle politsei tabas augustis Pärnu kesklinnas autoroolist. Noormeest on sama teo eest varemgi väärteo korras karistatud.

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt rääkis, et mees saadi kätte tänu tähelepanelikule taksojuhile. "Saime 19. augusti õhtul teate agressiivse ja hoolimatu sõidustiiliga BMWst Pärnu kesklinnas. Teataja sõnutsi ei andnud BMW talle teed, asus ringteel driftima ja sõitis vastu äärekivi," rääkis Kütt.

Veidi hiljem tabas politsei sõiduki ja tuvastas, et roolis on 21aastane juhtimisõiguseta noormees, kes tänavu veebruariski autot juhtis. "Tookord üritas juht pärast peatamist politseinike eest põgeneda," meenutas Kütt huligaanset käitumist.

"Normidele vilistamine ja sõge käitumine liikluses toovad suure tõenäosusega varem või hiljem kaasa õnnetuse, mille tagajärjed võivad olla väga nukrad. Seepärast ongi oluline, et me liiklejatena märkaksime ja annaksime häiriva sõidustiiliga juhtidest teada. Niiviisi hoiame ära kõige hullema," kinnitas Kütt.

Kohtus rääkis mees, et juhiluba pole tal kunagi olnud. Arestimajja peab ta karistust kandma minema 2. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles