Otsitakse silmapaistvaid vabakonna tegijaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine maavalitsuse hoone Akadeemia tänaval, milles tegutseb nüüd Pärnumaa Arenduskeskus.
Endine maavalitsuse hoone Akadeemia tänaval, milles tegutseb nüüd Pärnumaa Arenduskeskus. Foto: Urmas Luik

Milliste tegudega jätab lõppevasse aastasse jälje vabakond, selgub kandidaatide hulgast, keda saab esitada SA Pärnumaa Arenduskeskusele (SAPA) oktoobri lõpuni, täpsem teave on keskuse kodulehel.

Vabakonna tegijaid tunnustab SAPA neljas kategoorias: Pärnumaa vabakonna silmapaistvaim tegu, aasta hoolivaim äriühing, aasta vabatahtlik, aasta vabaühendus.

Pärnumaal on vabakonna, varasema kodanikuühiskonna väärt tegude tegijaid tänatud 2009. aastast. Mullu olid avaliku tänu orbiidil aasta vabaühendusena Kärnataja HC, vabakonna toetajana Kihnu vallavalitsus ja Kabli Pagar, aasta vabatahtlikena Ivo Kivisaar, Astrid Hindrks ja Getlin Uudikas ning aasta teo tegi­jana koostöötamiskeskus Forwardspace.

Tänavu vabakonnas silmapaistnute kätt surutakse 30. novembril, mil toimub üleriigiline ühisnädal “100 aastat kodanikuühiskonda, kodanike aktiivsust ja liikumist Eestis”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles