Piltuudis: sõudeklubi ellingu ehitusel peeti sarikapidu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rääma tänaval Pärnu sõudeklubis algasid septembris ehitustööd ja sealne elling on nüüd saavutanud maksimumkõrguse, sestap peeti täna sarikapidu.

Et eile õhtuhämaruses oli ellingu katusele kinnitatud sarikapärg, vinnas tõstuk klubi pikaaegse tegevjuhi ja praegugi aktiivse abimehe Arvo Looritsa katuse kohale, et pärg maha tõsta.

Sõudeklubi president Toomas Rapp kiitis ehitajaid ja pidas neid vanade traditsioonide kohaselt meeles kingitusega.

Rapi sõnade kohaselt on ellingu ehitustööd graafikus ja sportlased planeerivad kolida paadid majja veel enne jõulupühi.

Täna hommikul võeti Pärnu jõest välja klubi põhipaadisillad ja ladustati talvitumiseks koos ujumiskoha sildadega jõe kaldal valminud uuele asfaltplatsile.

Ellingut ehitab hankekonkursi võitnud Pärnu REV Ehitus OÜ.

Pärnu sõudeklubi ja riigihankekonkursil ainsana osalenud Pärnu REV Ehitus sõlmisid lepingu, mille kohaselt firma ehitab 470 868 euro eest aasta lõpuks esmalt välja ellingu kuus löövi platsidega. Esialgu jääb rajamata kaks löövi, mis mõeldud treenerite kaatritele ja rajatähistele.

Uueneva sõudebaasi esimese etapi teises järgus valmib peahoone esimene osa, milleks klubi kavatseb tuleva aasta alguses korraldada riigihanke. Ehitusajaks on kavandatud aasta, mille järel loodetakse lisarahastusega püsti panna peahoone tribüünidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles