Tselluloositehase pärnakast investor pole pettunud

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Vahermetsale kuulub 16,67 protsenti osalust osaühingus Combiwood, mis rahastas võrdselt koos ülejäänud viie investoriga tselluloositehase uuringu- ja analüüsietappi.
Heiki Vahermetsale kuulub 16,67 protsenti osalust osaühingus Combiwood, mis rahastas võrdselt koos ülejäänud viie investoriga tselluloositehase uuringu- ja analüüsietappi. Foto: Mailiis Ollino

Tselluloositehase investorite hulgas oli Audru lähedal Lemmetsas tegutseva spoonitootja Valmos OÜ tegevjuht Heiki Vahermets. 

Vahermetsale kuulub 16,67 protsenti osalust osaühingus Combiwood, mis rahastas võrdselt koos ülejäänud viie investoriga tselluloositehase uuringu- ja analüüsietappi. 2004. aastal alustanud Combiwoodi põhitegevus on värvitud puitliistude tootmine. Firma teenis mullu kasumit üle kahe miljoni ja tunamullu üle kuue miljoni euro.

Vahermets sõnas, et valitsuse eilse otsuse kohta tselluloositehase eirplaneering lõpetada pole tal midagi lisada. Tegevtiimi ehk Est-For Invest OÜ esindaja juba eile kommenteeris seda. Firma juhatuse liige Margus Kohava andis pressteate vahendusel teada, et Est-For Invest ootab investeerimiskeskkonna paranemist ja paneb valitsuse otsuse järel projekti ootama paremat aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles