Kahe Silla klubi uus juhatus asus ametisse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Silla klubi juhatuse liikmed Matti Killing (vasakult), Vahur Mäe, Riina Altpere, Tarmo Meresmaa. Pildilt puudub viies liige Kadri Riitsaar.
Kahe Silla klubi juhatuse liikmed Matti Killing (vasakult), Vahur Mäe, Riina Altpere, Tarmo Meresmaa. Pildilt puudub viies liige Kadri Riitsaar. Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel kogunenud Pärnu Kahe Silla klubi üldkoosolek volitas järgnevaks neljaks aastaks ametisse uue juhatuse. Senise nelja inimese asemel võtab juhtrolli viis.

Pärnumaal kõikjal Eestis tuntud spordiüritusi organiseeriva Kahe Silla klubi uue juhatuse volituste aeg kestab 2022. aastani. Tööd jätkavad eelmiseski panustanud Kadri Riitsaar, Riina Altpere, Matti Killing ja Vahur Mäe. Veel valiti viieliikmelisse juhatusse spordiürituste korraldamisega hästi kursis Tarmo Meresmaa.

Eelmise juhatuse tööst kokkuvõtet teinud juhatuse esimees ja spordiürituste peakorraldaja Mäe pidas oluliseks viimaste aastate osalejate arvu kasvu, pidevat ürituste teenuste arendamist ja ühingu head mainet, mis annab võimaluse kaasa rääkida muuski liikumisharrastust ja tervist edendavas.

“Viimase nelja aastaga on meiega liitunud üle 1000 uue spordisõbra ja suutsime reformida paljusid üritusigi. Omajagu ettevõtlikkust nõudis kunagise kahe staadioni jooksu asendamine Pärnu Rannajooksuga, millest muu hulgas on saanud Pärnu liikumisharrastuse üks tuntud kaubamärke,” märkis Mäe.

“Samuti võime rahule jääda maakonna spordiliidult lepingu alusel korraldada võetud Pärnumaa võidupüha maratoni arenguga, mille erinumber “Maraton Eesti Vabariik 100”, kujunes osalejate arvates unikaalseks ja ehedaks. Samuti virtuaaljooks, mille korraldamisega tegime veidi ajalugugi, sest ülejäänud Eesti klassikalised ürituste korraldajad polnud siiani formaati sisse tuua riskinud. See õnnestus, sest osalejaid jagus paralleelselt Pärnus toimunuga sinnagi,” rõõmustas Mäe.

Jooksude peakorraldajana jätkav Mäe rääkis, et edukad on suudetud olla tänu sadade vabatahtlike panusele, riigi, omavalitsuse ja erasektori toele. “Meeldiva üllatusena omistati klubile sotsiaalministeeriumi ja Kodukandi liikumise vabatahtliku sõbra märgis. Tegemist on kvaliteeditunnustusega, mis viitab, et mõtleme esmalt inimeste peale,” arvas Mäe.

Ametisse asunud juhatus peab oluliseks kõikide spordiürituste jätkuvat arengut, osalejate rahuolu ja tiimi töökeskkonda. “Et üha areneda, vajame lojaalseid osalejaid, kohalike partnerite ja riigi tuge ning muidugi uuendusmeelsust. Olen endiselt seda meelt, et suudame igas lõigus veidi juurde panna. Juba järgmisel aastal on oodata põnevaid uudiseid,” avaldas peakorraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles