Toidupank otsib jõulukuu kogumispäevadeks vabatahtlikke abilisi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viies Pärnu kaupluses toimuvad taas toidupanga jõulukuised kogumispäevad.
Viies Pärnu kaupluses toimuvad taas toidupanga jõulukuised kogumispäevad. Foto: Ardi Truija

Järgmise nädala lõpus toimuvad viies Pärnu kaupluses Eesti toidupanga traditsioonilised jõulukuised toidukogumispäevad.

Ettevõtmises oodatakse osalema vabatahtlikke, kes saavad ennast registreerida toidupanga kodulehe kaudu, kus on üleval info kõikide osalevate poodide ja vabade vahetuste aegade kohta, samuti priitahtlike ülesandeid tutvustav video.

Vabatahtlikud jagavad poekülastajatele kogumispäevade kohta infot, aitavad kokku koguda annetatud toidukauba ja selle transpordiks ette valmistada.

Vabatahtlikuks saab end kirja panna üksi või rühmaga, näiteks pere, sõpruskonna, klassikaaslaste või kolleegidega. Töö toimub järgmise nädalal reedel ja laupäeval kahes vahetuses, mis kestavad kolm–neli tundi.

Pärnus löövad toidupanga kogumispäevadel kaasa Mai, Suurejõe ja Ülejõe Selver, Maksimarket ja Rimi hüpermarket.

Toidupank jagab kogutud tooted iganädalastes toiduabipakkides allpool toimetulekupiiri elavatele, eelistatult lastega peredele. Detsembrikuistel kogumispäevadel annetatud kaup hakkab jõudma puudust kannatavate peredeni juba jõuluajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles